Locatie Sfantu Gheorghe

Nu sunt produse adaugate in cos

Modifica adresa de livrare

Nu sunt produse adaugate in cos

Termeni si conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII

  1. Termeni de acceptare de utilizare

  Acesti Termeni de Utilizare guverneaza utilizarea de catre dvs. a site-ul Web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/.

  Prin folosirea, vizitarea, sau navigarea pe site-ul web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/, acceptati si sunteti de acord sa respectati acesti Termeni de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni de Utilizare, nu trebuie sa utilizati site-ul web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/. Aceste Conditii de Utilizare pot fi suplimentate sau aditionate ori de câte ori detinatorul site-ului (SC ENRON SILVER SRL) considera ca fiind necesara, prezentele conditii si termeni constituindu-se ca o conventie intre dumneavoastra (utilizator) si ENRON SILVER SRL, si se aplica utilizarii de catre dvs. a site-ului web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/. Acesti Termeni si conditii de utilizare pot afecta în anumite cazuri izolate drepturile, caz în care detinatorul recomanda expres lecturarea cu atentie a prezentei expuneri.

  1. Modificari la Termenii de utilizare

  ENRON SILVER SRL îsi rezerva dreptul, din timp în timp, cu sau fara notificare adresata utilizatorilor, de a modifica aceste Conditii de utilizare cu respectarea principiului confidentialitatii. Versiunea cea mai curenta a acestor Termeni de Utilizare poate fi vizualizata în forma revizuita daca aplicati clic pe „Termenii de utilizare”, situata în partea de jos a paginilor site-ului web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/. Versiunea cea mai curenta a Termenilor de utilizare va înlocui toate versiunile anterioare. Utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ dupa efectuarea modificarilor înseamna ca sunteti de acord cu aceste modificari.

  1. Confidentialitate si Informatii personale

  ENRON SILVER SRL se angajeaza sa protejeze confidentialitatea informatiilor cu caracter personal pe care utilizatorul le ofera si întelege a le pune la dispozitia noastra neconditionat. Orice informatii transmise pe site-ul web – www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ este supusa politicii noastre de confidentialitate, termenii regasindu-se în mod explicit în prezentul paragraf si în general în conditiile de utilizare. Va rugam sa cititi Politica de confidentialitate pentru a intelege pe deplin abordarea noastra, totodata orice modificare a Politicii de confidentialitate va fi regasita în aceleasi conditii de aplicarea si cu acelasi grad de confidentialitate.

  1. Contul dumneavoastra

  Daca utilizati site-ul web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/, sunteti responsabil pentru mentinerea confidentialitatii contului de utilizator si parola si pentru restrictionarea accesului la computer, totodata sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru toate activitatile care au loc în contul dvs. sau parola.

  Site-ul web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/, vinde produse /servicii, care pot fi achizitionate prin diferite forme de plata: numerar sau card bancar. Daca aveti sub 18 ani, puteti utiliza site-ul web – www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/, numai cu implicarea unui parinte sau tutore.

  Site-ul web – www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, sterge sau edita continutul, sau de a anula comenzi cu respectarea principiului de discretie.

  1. Acceptul dumneavoastra

  Prin utilizarea si / sau vizitand acest website (în nume propriu sau colectiv, incluzând tot continutul disponibil prin numele de domeniu www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ va exprimati acordul, dumneavoastra fiind în deplin acord cu acesti termeni si conditii („Termeni de utilizare”) si termenii si conditiile de notificare de confidentialitate www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/, care sunt încorporate în prezenta prin referinta. Daca nu sunteti de acord cu oricare dintre acesti termeni, va rugam sa nu utilizati site-ul web – www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/.

  1. Comanda minimă și taxa de livrare

  Comanda minima și taxa de livrare diferă în funcție de zona in care doriti sa va livram comanda. Dupa introducerea adresei in site-ul www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ veti fi notificat automat cu privire la comanda minima si/sau taxa de livrare, dupa caz. Ne rezervam dreptul de a modifica aceste zone de livrare, comanda minima si taxa de livrare pentru fiecare zona, fara  notificare prealabila.

  Modificarea sau anularea unei comenzi online se face printr-un apel telefonic la numărul 0772 068 761 unde ne transmiteți că doriți anularea comenzii sau modificarea/schimbarea unor produse.

  1. Modalități de plată

  Comenzile se plătesc numerar și cu card bancar.
  Plata numerar. Livratorul poate să ofere rest pentru maxim 50 lei. Atunci când se comandă, trebuie specificat că se plătește cu bancnote de 100 lei, 200 lei sau 500 lei astfel încât livratorul să poată oferi restul necesar. Verificați primirea restului pentru plățile cu numerar în momentul predării comenzii. Pizzeria Bada Bing nu este răspunzătoare pentru reclamațiile ulterioare.

  Plata cu card. Dacă se dorește plata cu card bancar, în momentul plasării comenzii, trebuie solicitat deplasarea unui POS mobil împreună cu comandă.

  Emitem factură fiscală la cerere doar pentru comenzile realizate la telefon sau dacă suntem contactați după finalizarea comenzii online.

  Alte metode de plata: acceptăm plata cu bonuri de masă si tichete cadou pe suport de hartie. Tichete de masa sub forma de card sunt acceptate doar de la Edenred.

  1. Timpul de livrare

  Timpul de livrare comunicat la momentul comenzii este estimativ. Timpul de livrare este influențat de condițiile meteorologice, traficul rutier, evenimente sociale sau sportive și de alte situații ce nu pot fi controlate de Pizzeria Bada Bing.

  Timpul de livrare comunicat variază în funcție și de alți factori precum numărul de comenzi preluate înainte, numărul produselor din comandă, distanță adresei față de locatia noastra, specificul zonei de livrare, ora și/sau ziua când se realizează comandă.

  Timpul mediu de livrare variază între 30 și 90 minute dar poate fi mai mare atunci când se cumulează mai mulți factori care îi influențează creșterea.

  1. Pizzeria Bada Bing si site-ul www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/

  Acesti Termeni de utilizare se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv a utilizatorilor, care sunt, de asemenea, utilizatori de continut video, informatii, si alte materiale sau servicii prezente pe site. Site-ul poate contine link-uri catre site-uri terte parti care nu sunt detinute sau controlate de catre Pizzeria Bada Bing. Site-ul web – www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ nu are nici un control asupra acestora si nu îsi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, politicile de confidentialitate sau practicile uzitate de orice site-uri terte parti. În plus, site-ul web – www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ nu va si nu poate cenzura sau edita continutul nici unui site terta parte. Utilizarea site-urilor terte, va scuti în mod expres Pizzeria Bada Bing de la orice obligatii care decurg din utilizarea de catre dvs. a oricarui site terta parte. În consecinta, va recomandam sa fiti constienti când parasiti site-ul precum si recomandarea noastra expresa pentru a citi termenii si conditiile si politica de confidentialitate a fiecarui alt site web pe care le vizitati.

  1. Site-ul de acces

  Pizzeria Bada Bing va acorda permisiunea de a utiliza site-ul asa cum este prezentat prin Conditii de utilizare, cu conditia ca:

  (1) utilizarea de catre dvs. a site-ului asa cum este permis este doar pentru uz personal;

  (2) nu veti copia sau distribui orice o parte din site-ul în orice mediu/forma, fara autorizatie prealabila scrisa din partea SC ENRON SILVER SRL;

  (3) nu va altera sau modifica în tot sau în parte nici o parte a site-ului, altele decât cum poate fi necesar în mod rezonabil pentru a utiliza site-ul pentru scopul propus; si

  (4) sunteti în conformitate si de acord cu termenii si conditiile acestor Termeni de utilizare.

  În scopul de a accesa anumite caracteristici ale site-ului, va trebui sa creati un cont. Nu veti putea utiliza contul altei persoane, fara permisiune sa. La crearea contului, trebuie sa furnizati informatii corecte si complete. Sunteti singurul responsabil pentru activitatea ce are loc în contul dvs., si trebuie sa va pastrati parola contului securizat. Trebuie sa notificati Pizzeria Bada Bing imediat, anuntând orice încalcare a securitatii sau utilizarea neautorizata a contului dvs. Pizzeria Bada Bing nu va fi raspunzatoare pentru pierderile cauzate de dvs. prin utilizare neautorizata a contului dumneavoastra, puteti fi raspunzator pentru pierderile/afectarea intereselor Pizzeria Bada Bing, sau altora prin utilizarea neautorizata.

  Sunteti de acord sa nu folositi nici un sistem automat, inclusiv, fara limitare, „robotii”, „paianjeni”, „cititori off”, etc, care acceseaza site-ul într-o maniera care trimite mai multe mesaje de cerere pe serverele www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/, într-un anumita perioada de timp, pentru un utilizator si pentru un mod rezonabil, în aceeasi perioada, prin utilizarea unei conventii on-line browser-ul web. Fara a aduce atingere celor de mai sus, subventii www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/, operatorii de public cu permisiunea de a utiliza motoare de cautare paianjeni pentru a copia materiale de pe site-ul pentru unicul scop de a crea indici accesibile publicului cautate ale materialelor, dar nu cache-uri sau arhive de astfel de materiale. Pizzeria Bada Bing îsi rezerva dreptul de a revoca aceste exceptii, fie în general sau în cazuri specifice si izolate. Sunteti de acord sa nu se colecteze sau sa se recolteze orice informatii de identificare personala, inclusiv numele de cont, de la site-ul, nici de a utiliza sistemele de comunicare oferite de site-ul pentru orice scopuri comerciale. Sunteti de acord sa nu fie solicitate, în scopuri comerciale.

  1. Drepturile de proprietate intelectuala

  Continutul site-ului web – www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ cu exceptia datelor trimise si înregistrate de utilizatori (dupa cum este definit mai jos), inclusiv, fara limitare, text, software, scripturi, grafica, fotografii, sunete, muzica, clipuri video, caracteristici interactive si similare („Continut”) si marci comerciale, marcile de servicii si logo-urile continute de acestea („Marcile”), sunt detinute sau licentiate de catre Pizzeria Bada Bing, sub rezerva dreptului de autor, în concordanta cu legislatia Statului Român în vigoare ( cod civil,noul cod de procedura civila ,codul penal si de procedura penala precum si conventiile internationale precum si a altor drepturi de proprietate intelectuala . Continutul de pe site-ul este oferit pentru tine si este doar pentru informarea dumneavoastra si pentru uz personal si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vândut, licentiat, sau altfel exploatat pentru orice alte scopuri, fara acordul scris prealabil al proprietarului de drept. Sunteti de acord sa nu se angajeze în utilizarea, copierea sau distribuirea de orice continut, altele decât permis în mod expres aici, inclusiv orice utilizare, copiere, sau distributia de trimise de utilizatori de terte parti obtinute prin site-ul pentru orice scopuri comerciale. Daca descarcati sau imprimati o copie a continutului pentru uz personal, trebuie sa detineti toate drepturile de autor si alte notificari de proprietate continute de acestea. Sunteti de acord sa nu eludeze, dezactivati sau în alt mod interfera cu elementele de securitate legate de site-ul sau caracteristicile care împiedica sau restrictioneaza utilizarea sau copierea oricarui continut sau impune limitari privind utilizarea site-ului sau a continutului acestuia.

  1. Trimise de utilizator

  Site-ul web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ poate acum sau în viitor, sa permita prezentarea de fotografii, fisiere audio, video sau alte comunicari transmise de catre dumneavoastra si alti utilizatori („trimise de utilizatori”) si hosting, partajarea, si / sau publicarea acestor materiale postate. Se întelege ca daca sunt trimise de utilizatori sunt publicate de acestia. Site-ul web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ nu garanteaza confidentialitatea cu privire la orice observatii sau postari neautorizate. Sunteti de acord ca site-ul web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ poate publica numele dvs. în si/sau în alte comunicate de presa sau articole de mass-media. Tu trebuie sa fi singurul responsabil pentru propriile postari trimise transmise în calitate de utilizator si consecintele postarii sau publicarii lor.

  În legatura cu datele / formele de postare trimise de utilizatori, va afirma, reprezinta, si / sau garantati ca:

  (i) detineti sau aveti licentele necesare, drepturile, acordurile, si permisiuni de a folosi si de a autoriza Pizzeria Bada Bing de a utiliza toate brevetele, marcile comerciale, secret comercial, drept de autor sau alte drepturi de proprietate si la oricare si toate trimise de utilizatori, pentru a permite includerea si utilizarea trimise de utilizatori, în mod avute in vedere de site-ul si aceste Conditii de utilizare, precum si

  (ii) aveti acordul scris, eliberarea si / sau permisiunea de fiecare persoana identificabila individual în Prezentarea utilizatorului de a utiliza numele sau asemanarea fiecare astfel de persoana individuala identificabila care sa permita includerea si utilizarea trimisa de utilizatori în anumite forme avute in vedere, acestea prin continut si valoare putând deveni proprietatea Pizzeriei Bada Bing, care totodata poate utiliza astfel de observatii, în orice mod sub principiului discretiei. Pentru clarificare, veti pastra si anunta toate drepturile de proprietate pentru postari transmise / trimise de dvs. în calitatea de utilizator. Cu toate acestea, prin prezentarea trimisa de utilizatori site-ului web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ , va informam ca site-ul nostru e un perpetuu la nivel mondial, non-exclusive, royalty-free, licenta de sublicenseable si transferabile de a folosi, reproduce, distribui, pregati lucrari derivate din, afisare, si de a efectua postari trimise de utilizatori în legatura cu site-ul proprietatea ENRON SILVER SRL în mediul de afaceri, inclusiv, fara limitare pentru promovarea si redistribuirea o parte sau toate site-ului (si lucrari derivate ale acestora), în orice format media si prin orice canale media.

  În legatura cu datele trimise de utilizatori, sunteti de acord ca detinatorul site-ului web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/:

  (i) sa prezinte materialul/materiale care sunt protejate de copyright, protejata prin secret comercial ,civil sau în alt mod, sub rezerva drepturilor de proprietate, inclusiv protejarea vietii private si a drepturilor de publicitate, si daca nu sunteti proprietarul acestor drepturi sa aiba permisiunea de a le remite proprietarului lor de drept de a posta materialul numai daca considera ca este necesar si de a acorda Pizzeriei Bada Bing toate drepturile de licenta acordate aici;

  (ii) de a nu publica date eronate sau interpretari eronate care ar putea deteriora imaginea Pizzeriei Bada Bing sau a oricarei parti terte;

  (iii) sa nu prezinte materiale care sunt ilegale, obscene, comportamentul defaimator, calomniator, amenintator, pornografic, de hartuire, de ura, rasial sau etnic ofensator sau încurajeaza care ar fi considerat o infractiune penala, da nastere la raspundere civila, incalca orice lege, sau este în alt mod inadecvat;

  (iv) anunturile postale sau solicitari de afaceri:

  (v) va dati drept alta persoana. Site-ul web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ nu sustine si nu aproba nici un mesaj sub orice forma /format care prin continut poate afecta drepturile sale sau ale utilizatorilor participanti si înregistrati.

  Întelegeti ca în calitatea dumneavoastra de utilizatori de buna credinta aveti dreptul si obligatia legala de a aduce în mod imediat la cunostinta detinatorului site-ului web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ toate datele ce prin natura lor va pot afecta imaginea dumneavoastra /tertilor precum si orice alta fapta care prin natura sa poate pune în cauzalitate o persoana o entitate sau însati existenta prezentului web site, fapt pentru care în toate cazurile reliefate mai sus solicitam sa contactati proprietarul prezentului site , înstiintat fiind de pericolul iminent.

  Proprietarul site-ului www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ va sta la dispozitie la urmatoarele date de contact – telefon 0772 068 761 sau e-mail contact@bada-bing.ro prin reprezentantul sau de imagine si/sau legalitate.

  1. Garantie

  Site-ul Web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ , garanteaza utilizatorilor/solicitantilor servicii de calitate oferite la standarde ridicate dar numai în masura în care se constata ca aceste servicii sunt just solicitate si strict în conformitate cu domeniul/domeniile de activitate prestate.

  Pizzeria Bada Bing va refuza sa dea curs sau sa raspunda solicitarilor care prin natura lor pot aduce atingere entitatii, sau utilizatorilor cooptati si legal înregistrati,totodata Pizzeria Bada Bing va avea dreptul de a identifica si aduce la cunostinta autoritatilor competente orice aspect ce nu încadreaza natura legalului si care prin mesajul si forma sa poate aduce atingere asupra naturii comerciale, imaginii, demnitatii etc..

  1. Limitarea raspunderii

  În nici un caz, angajatii Pizzeriei Bada Bing nu pot fi responsabilizati pentru actiuni în care pot fi implicati în varii situatii : ACCIDENTALE, SPECIALE, PUNITIVE, SAU CONSECUTIVE DE ORICE FEL REZULTATE DIN ORICE ERORI

  (I), GRESELI, SAU LIPSA DE ACURATETE A CONTINUTULUI /SAU CERINTELOR,

  (II) PERSONALE ,CORPORALE SAU PAGUBE, DE ORICE NATURA, REZULTATE DIN ACCESUL LA DVS SI UTILIZAREA SITE-UL NOSTRU,

  (III) ORICE ACCES NEAUTORIZAT LA SAU ÎN UTILIZAREA SERVERELOR NOASTRE SECURIZATE si / sau INFORMATII DE NATURA PERSONALE SI / SAU INFORMATII FINANCIARE STOCATE ÎN ACESTA,

  ( IV) ORICE INTRERUPERE SAU ÎNCETAREA DE TRANSMISIE CATRE SAU DIN SITE-UL NOSTRU,

  (IV) ORICE ERORI, VIRUSI, CAI TROIENI, SAU DE GENUL, CARE POT FI TRANSMISE CATRE SAU PRIN SITEUL NOSTRU DE CATRE O PARTE TERTA, PRECUM SI / SAU

  (V) ORICE ERORI SAU OMISIUNI ÎN ORICE CONTINUT SAU PENTRU ORICE PIERDERE SAU DAUNE DE ORICE FEL APARUTA CA REZULTAT AL UTILIZARII DE ORICE CONTINUT POSTAT, TRANSMIS PRIN EMAIL, SAU ALTFEL FACUT DISPONIBIL PRIN SITE-UL www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/, INDIFERENT DACA SUNT BAZATE PE GARANTIE , CONTRACT, SAU ORICE ALTA TEORIE LEGALA DACA ENTITATEA ESTE AVERTIZATA DE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE. LIMITARE A RASPUNDERII SE VA APLICA ÎN MASURA PERMISA DE LEGEA ROMANEASCA APLICABILA.

  CA LIMITA A RASPUNDERII CIVILE SAU PENALE – PIZZERIA BADA BING – CA ENTITATE PRIN SINE SI SAU PRIN REPREZENTANTII SAI POATE FI CULPABILIZATA SI SUPUSA MASURILOR CIVILE SI SAU PENALE DOAR DACA O INSTANTA LEGAL ABILITATA HOTARASTE ÎN MOD DEFINITIV SI IREVOCABIL CA O ACTIUNE DIRECTA A ENTITATII PIZZERIA BADA BING CA SINE A FACUT SI PRODUS ÎN MOD DIRECT UN PREJUDICIU CE A ADUS ATINGERE SUB ORICE FORMA UTILIZATORILOR/CONSUMATORULUI DE SERVICII FURNIZATE DE PIZZERIA BADA BING. TOTODATA PIZZERIA BADA BING ÎSI REZERVA DREPTUL DE A SE ÎNDREPTA ÎN FOND PRETENTII ASUPRA ORICAREI ENTITATI RECUNOSCUTE SI DOVEDITE CARE PRIN ACTIUNEA SA DIRECTA A ADUS PREJUDICII ÎN ORICE FORMA PIZZERIEI BADA BING SAU UTILIZATORILOR SAI.

  Site-ul web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ este controlat si oferit de la facilitatile sale din ROMÂNIA. Pizzeria Bada Bing nu admite si sau recunoaste ca site-ul sau este potrivit sau disponibil pentru utilizare în alte locatii decât cea recunoscuta la pct. 9.9 (date de identificare ale detinatorului). Cei care acceseaza site-ul sau de a folosi un eventual site web de la alte jurisdictii o fac pe propria lor vointa si sunt raspunzatori pentru încalcarea legii.

  1. Înregistrarea, parola

  Anumite pagini de pe site-ul web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ pot fi protejate prin parola. Accesul la aceste pagini este disponibil numai utilizatorilor înregistrati, în interesul securitatii desfasurarii activitatii. Utilizatorii nu au dreptul sa solicite înregistrarea de catre site-ul web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/. În mod special, site-ul web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ îsi rezerva dreptul de a solicita înregistrare pentru unele website-uri care anterior beneficiau de acces liber. Site-ul web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ va avea dreptul, în orice moment, sa revoce autorizatia de acces prin blocarea datelor de acces, fara nicio obligatie de a specifica motivele unei asemenea actiuni, în special în cazul în care:

  – utilizatorul furnizeaza date de înregistrare eronate;

  – utilizatorul a încalcat prezentele conditii sau a fost neglijent în utilizarea datelor sale de acces;

  – utilizatorul a încalcat legislatia în vigoare pentru accesul la site-ul web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ sau pentru utilizarea acestuia;

  – utilizatorul nu a utilizat site-ul web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ pentru o perioada mai lunga de timp.

  În cazul în care este necesara înregistrarea, utilizatorii sunt obligati sa furnizeze date corecte la înregistrare si sa anunte site-ul web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ imediat cu privire la orice schimbari ulterioare (când aceste date sunt furnizate online). Utilizatorii sunt obligati sa ia masuri privind primirea e-mailurilor transmise catre adresele de e-mail specificate de acestia.

  Dupa finalizarea înregistrarii, utilizatorul va primi un nume de utilizator si o parola (denumite în continuare „datele utilizatorului”) La prima accesare, utilizatorul va fi obligat sa schimbe parola primita, cu o parola cunoscuta numai acestuia. Datele utilizatorului îi permit acestuia sa vizioneze, sa-si modifice propriile date sau, dupa caz, sa revoce sau sa completeze orice consimtamânt dat privind procesarea datelor.

  Daca se considera afectat utilizatorul va notifica de urgenta detinatorul site-ului web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ asupra neconformitatilor sau incovenientelor aparute, forma de corespondenta fiind notificarea transmisa prin mail.

  Dupa primirea notificarii site-ul web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ va bloca accesul la zona protejata prin parola pentru respectivele date ale utilizatorului. Aceasta blocare poate fi anulata numai dupa ce site-ul web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ va primi o solicitare separata din partea utilizatorului, sau dupa o noua înregistrare Utilizatorul poate solicita anularea înregistrarii în orice moment, în scris, daca o asemenea anulare nu afecteaza derularea unei tranzactii în curs de desfasurare. În aceasta situatie, Site-ul Web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ va sterge toate datele utilizatorului si alte date referitoare la acesta, imediat ce acestea nu mai sunt necesare.

  1. Capacitatea de a accepta Termenii de utilizare

  Capacitatea de a accesa site-ul web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ este conditionata de a avea varsta minima de 18 ani, de a întelege prezentele conditii de utilizare, de a respecta conditiile de utilizare.

  În cazul în care nu îndepliniti conditia de vârsta, solicitam sa apelati la parinti sau un tutore legal.

  1. Cesiune

  Acesti Termeni de utilizare, precum si orice drepturi si licente acordate mai jos, nu pot fi transferate sau atribuite/însusite de catre utilizator, ele pot fi detinute fara restrictii de Pizzeria Bada Bing.

  1. Propietatea intelectuala Pizzeria Bada Bing

  Acest site web poate contine multe marci valoroase detinute si utilizate de catre Pizzeria Bada Bing. Aceste marci sunt utilizate pentru a distinge produsele Pizzeriei Bada Bing. Aceste marci înregistrate si de proprietate sunt protejate de reproducere si de simulare FIIND GUVERNATE DE LEGISLATIA DIN România dar si de cele internationale daca exista incidenta la acest nivel.

  Textul, grafica si coduri HTML continute în acest site sunt proprietatea exclusiva a ENRON SILVER SRL. Cu exceptia cazului în care se mentioneaza altfel, textul, grafica si coduri HTML continute aici nu pot fi copiate, distribuite, afisate, reprodusa sau transmisa în orice forma sau prin orice mijloace, fara acordul prealabil scris al ENRON SILVER SRL.

  Site-ul web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ se poate lega la site-uri care nu sunt întretinute de catre sau în legatura cu PIZZERIA BADA BING. Hiper-text link-uri sunt oferite ca un serviciu pentru utilizatorii si nu sunt sponsorizate de catre sau afiliat cu acest site web sau Pizzeria Bada Bing.

  Pizzeria Bada Bing nu a revizuit site-urile terte legate de acest site web si nu este responsabil pentru continutul oricarui alt site. Aceste link-uri sunt pentru a fi accesate pe riscul propriu al utilizatorului. Pizzeria Bada Bing nu face declaratii sau garantii cu privire la continutul, caracterul complet sau exactitatea acestor link-uri sau site-uri hiper-legate de acest site. În plus, Pizzeria Bada Bing nu sustine si nu aproba în mod implicit site-uri terte hiper-legate de acest site.

  1. General

  Sunteti de acord ca:

  (i) Site-ul web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ se considera localizat exclusiv în România.

  Acesti Termeni de utilizare vor fi guvernate de legile Statului Român, fara legatura cu conflictul de legi. Orice pretentie sau disputa între tine si despre Pizzeria Bada Bing, care apare în tot sau în parte, de la site-ul www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ va fi decisa exclusiv de catre o instanta de jurisdictie competenta situata în jurisdictia de sediu social al ENRON SILVER SRL. Acesti Termeni de utilizare, împreuna cu un preaviz dat de confidentialitatea site-ului, precum si orice alte notificari legale publicate de Pizzeria Bada Bing pe site, trebuie sa constituie întregul acord între dumneavoastra si Pizzeria Bada Bing cu privire la utilizarea site-ului. Daca orice prevedere a acestor Termeni de utilizare este considerata invalida de catre un tribunal de jurisdictie competenta, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale acestor Conditii de utilizare, care ramân în vigoare si cu efecte depline. Pizzeria Bada Bing îsi rezerva dreptul de a modifica aceste Conditii de utilizare în orice moment si fara notificare prealabila, este responsabilitatea utilizatorului sa revizuiasca aceste Conditii de furnizare a serviciilor pentru orice modificari. Utilizarea de catre dumneavoastra a site-ul web www.bada-bing.ro/sfantu-gheorghe/ în urma oricarei modificari a acestor Conditiile de utilizare va semnifica acordul dvs. pentru acceptarea termenilor si conditiilor prezente sau revizuite.

u

find

don peppe’s
location near

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris tincidunt, nisl et aliquet molestie, mi orci tincidunt velit.

  Or call us and order in:

  +381 065 666 6666

  X
  0
   0
   Cosul de cumparaturi
   Cosul tau este golInapoi spre magazin

   IN ATENTIA CONSUMATORILOR

   X

   Unele produse din meniul nostru pot contine alergeni. In cazul in care sunteti intolerant / alergic la un ingredient, inainte de a comanda orice preparat din meniul nostru consultati lista cu ingredientele continute de preparate si / sau intrebati personalul unitatii. Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI DIN 20 Martie 2000 alergenii din alimente se pot incadra in urmatoarele grupe:

   1 Cereale care contin gluten (grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate;

   2 Crustacee si produse derivate;

   3 Oua si produse derivate;

   4 Peste si produse derivate;

   5 Arahide si produse derivate;

   6 Soia si produse derivate;

   7 Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza);

   8 Fructe cu coaja, adica migdale, alune de padure, nuci, anacarde, nuci Pecan, nuci de Brazilia, fistic, nuci de Macadamia si nuci de Queesland si produse derivate;

   9 Telina si produse derivate;

   10 Mustar si produse derivate;

   11 Seminte de susan si produse derivate;

   12 Dioxid de sulf si sulfiti in concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru;

   13 Lupin si produse derivate;

   14 Moluste si produse derivate.

   X